The road to success is not straight. There’s a curve called failure, a loop called confusion, speed bumps called friends, red lights called enemies, caution lights called family, flats called jobs. But if you have a spare called determination, an engine called perseverance, and a driver called faith, you’ll make it to a place called success.


Sunday, September 23, 2012

Thrones ^_^

assalammualaikum readers
sorry sbb kebelakangan ni nani slalu updte psal my new journey kat UK ni
so today nani tgh2 bosan ni
timbul keinginan nk tgk pelamin..
keinginan nk tgk pelamin je la.. bkn nk naik pelamin okeii

here some pictures pelamin2 yg nani berkenan
smua dr google.. if korg berminat ..
kat pic tu ade contact dieorg x silap nani
korg blh try contact them la

i do love something yg simple mcm ni..
nmpk soft je kan.. ^_^ dgn english style gtu



this one is my favorite.. sbb die lain dr yg lain..
unik sgt.. simple and unik.. love it..
mohon mama restu ank die nk pelamin mcm ni kwin nti

this pelamin just too exclusive.. 
but still ..charming

and zaman sekarang nani perasan rmai yg pelamin stock bunge rose gergasi kat belakang kan?
agak cntik.. nani pun suka jgk ekceli..
nak2 klu bunge rose gergasi tu rimbun je kat pelamin
arghhhh jatuh hati tgk

in the future ni blh la nani nk buka kedai pengantin..
suka bnde2 mcm ni
tp sgt x rajin sbb bnde2 mcm ni leceh la
baik buat accounting..jauh lg senang kot..
hehehe ^_^

pasni buat pelamin utk ayong la
bile la si abang sy tu nak naik pelamin..
hmmmm 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nani's diet planning

LilySlim Diet days tickers