The road to success is not straight. There’s a curve called failure, a loop called confusion, speed bumps called friends, red lights called enemies, caution lights called family, flats called jobs. But if you have a spare called determination, an engine called perseverance, and a driver called faith, you’ll make it to a place called success.


Thursday, October 11, 2012

beard?

salam readers.
sedang2 nani xtau nk buat ape dlm bilik ni..
google jap pic2 bkal suami..
ian somerhalder , joseph morgan , paul walker and mika
kacak macam biasa..
^_^

they all have something yg mmg nani pun suka tgk
its not beard but kind of jgk la..
or mybe ptut pgl jambang yg xbpe nk jambang

ade ke patut abang nani ckp nani ni suke lelaki bbulu
hello..im not.. just berjambang je okeiiiiii =.='
2nd point rmbut kerinting.. wth..
i didnt said nk yg rmbut kerinting
tp yg rmbut kerinting itu lebih menarik..
and my friends start saying taste nani pelik
choii.. hehehe

nak nak si ian somerhalder nih..
kenal x? if x knl korg x ckup explore dunia lg mkne nye tu
ini if girl x jtuh cinta kemungkinan besar die ada rabun yg teruk

and his friend joseph morgan ni pun x kurang kacak and hot..
bile katekan pelakon2 vampires diaries smua hot hot kot

ini mungkin smua org pun knl die..paul walker 
kacak kan die.. i like like ^_^

hehe..mika pun tersenarai..
sbb die pun kacak dgn jambang x bpe nk jambang die tu

agak2 mne nk cri lelaki malay yg ade beard  mcm ni?
yg sy knl pun spe ea...irfan?
hehehe.. no no no.. 
kang rmai plak yg mrh..

sini rmai je nani tgk omputih yg ber'beard mcm ni
tp nk cri malay..
mama sy x kasi cri abang mata biru kat sini =(
so mission is cri kan kwn2 kat malaysia la abang mata biru
rmai sgt bg tempahan abang mata biru


tp klu x jmpe pun xpe la.. 
xkan nk tggu jgk yg ber'beard nani oiii
x kwin awk tu nti 
alahai gedik nak kwin..umo bru setahun jagung..
masak pun x reti lg..ade hati..puiii

mohon abah and mama x bce entry ni
if bce pun tlg cri kan ank gadis anda bkal suami yg mcm ni tau tau
hehehe.. blk msia nti nk trus kwin.. *keningkening*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nani's diet planning

LilySlim Diet days tickers